Over Grand Café De Hildenberg

Grand Café De Hildenberg ligt op het prachtige terrein van Buitenplaats De Hildenberg. Vanuit de serre in het pand kijk je uit over de omgeving van dit mooie vakantiepark in Appelscha. In ons Grand Café bieden wij plek voor grote én kleine groepen. Heeft u een bedrijfsuitje? Of een familiefeest? En bent u op zoek naar een gezellige plek om te eten? Kom dan langs bij Grand Café De Hildenberg!

Over het Grand Café

In ons Grand Café kunt u genieten van heerlijke gerechten. Deze worden bereid met smakelijke verse producten. Kom langs voor een lekkere lunch of diner! Wilt u liever gezellig samen borrelen? Ook dit is bij ons mogelijk! In no-time zetten wij een smakelijk bittergarnituur voor u klaar. Voor de gasten van vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg hebben wij speciale barbecuepakketten samengesteld. Deze kunt u op bestelling bij ons afhalen.

Speciale wensen of evenementen

Heeft u speciale wensen? Of volgt u een dieet? Laat dit ons dan op tijd weten, dan houden wij hier rekening mee. Naast een gezellig Grand Café bieden wij ook ruimte voor vergaderingen, seminars, recepties en besloten diners. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Buiten openingstijden langskomen?

Wilt u graag buiten openingstijden bij ons terecht kunnen? Neem contact met ons op! Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen. Reserveren kan telefonisch via 06-453110297 of online via ons contactformulier. Hier vindt u onze openingstijden.